Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför är min a-kassa så låg?

Hej!

Jag läste nyss mitt beslut och blev förvånad över hur lite pengar jag kommer få. Jag har jobbat heltid i 6 månader och undrar varför jag inte får mer?
Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Hur stor din a-kassa blir beror på många olika faktorer. Du kan gå in på vår hemsida för att få mer information. Hur mycket får jag i a-kassa.


  Med vänlig hälsning
  Cecilia

  Cecilia
 • Jag undrar varför min betalning jag får från er är så olika från månad till månad. det skiljer från 1032-1858kr i månaden. Borde inte vara lika varge månad.??!
  Yvonne Johansson
 • Hej Yvonne!

  Om du tittar på dina utbetalningsspecifikationer i Mina sidor så ska det framgå hur många dagar det är per utbetalning om dagantalet är olika kan det vara förklaringen. Summan kan också variera beroende hur många tidrapporter du skickat in. Sen ändras även din ersättningsnivå över tid vilken kan förklara saken.

  Om du fortfarande inte kan se varför det skiljer sig skicka ett meddelande via Mina sidor så kommer din handläggare att undersöka det.
  Yesinde
 • Hej.

  Kommer jag som vårdnadshavare till ett barn under 18 år automatiskt få 150 nya dagar när mina är slut utan att skicka in arbetsgivarintyg om jag varit arbetslös under hela perioden?

  Tack för svar

  Med vänliga hälsningar
  Jennifer
 • Hej Jennifer!

  Tack för din fråga. Ja, vi får uppgiften från Försäkringskassan att du har barn under 18 år och då får du automatiskt en förlängning på 150 dagar.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej!
  jag har en fråga, om ut betalning är 805 kr/dag är det föreskatt? om det e det hur mycket procent är skatten till den priset?

  MVH Dennis
  Dennis
 • Hej Dennis!

  Tack för dina frågor. Om du fått beslut om en ersättning/dag på 805 kronor är det före skatt.
  Gällande hur mycket vi drar i skatt så får vi uppgift från Skatteverket hur många procent skatten är för just dig.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.