Till senaste kommentaren

Hur fyller jag i jour i tidrapporten?

Jag har sovande jour på jobbet ibland. Hur fyller jag i tidrapporten då i och med att man inte får så mycket betalt mellan 22 - 06:45?

Kommentarer

 • Hej Jonna!

  Tid som du får lön för räknas som arbetad tid så därför ska du fylla i sovande jour som “Arbete” på tidrapporten. Du lägger 2 timmar dag ett (den dag du jobbar fram till midnatt) och resten dag två.

  Vänliga hälsningar
  Mats, Kommunals a-kassa
  Mats
 • Jag har arbetat inom vården och mitt fall så var min första arbetslösa dag en söndag, jag ska tidsrapportera den veckan när jag slutade min anställning så var min första arbetslösa dag en söndag. Jag har arbetat heltid (37 tim/veckan) och eftersom jag har gått på rullande schema så hade jag ingen arbetstid på fredag och lördag den sista veckan men jag var ju varken arbetslös eller hade semester så hur fyller jag i dessa rutor?

  Jane
 • Hej Jane!

  Tack för att du hör av dig. Du tidrapporterar från den veckan som du anmält dig hos Arbetsförmedlingen. Om du anmälde dig på måndagen efter att din anställning tog slut så är det för den veckan du börjar att fylla i tidrapporterna.

  Eftersom du var anställd på heltid så räknas det som att du jobbade heltid hela veckan innan din anställning tog slut och har då inte rätt till a-kassa.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.