När kommer utbetalningen?

Hej,

jag undrar när utbetalningen kommer den här månaden?
Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Vi gör utbetalningar varje månad. På vår hemsida kan du se alla utbetalningar för det här året.

  Med vänliga hälsningar
  Stefanie
  Stefanie
 • Om jag börjar att skriva på mina kassakort
  Den 10/4 som är min första arbetslösa dag och har gjort allt man ska då fick jag en utbet den 9/5 för 11.5dagar när får jag en hel månad akassa för ni bet ju en gång i månaden och den rätta utbet är 23/5
  Fredrik Moberg
 • Hej Fredrik!

  Tack för din fråga. När ett ärende är beslutat och klart brukar det gå ut en utbetalning på de tidrapporter som kommit in. För dig ser det ut som om det gäller för tid till och med 5 maj. Det betyder att perioden 6 - 19 maj borde komma på utbetalningen 23 maj.

  När du påbörjar en ersättningsperiod är alltid de 6 första arbetslösa dagarna karensdagar då du inte får ersättning.

  Om du har frågor om hur det exakt ser ut gällande din utbetalningen så kan du kontakta oss via Mina sidor eller per telefonnummer 0771-25 80 00 mellan klockan 9.00-15.00.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Varför får jag utbetalning den 22/8 när det ska vara den sista torsdagen i månaden?
  Hade förväntat mig få ersättning för ytterligare en vecka denna månad för att få det att gå ihop. Det skulle ha blivit min första hela månad med ersättning som jag såg fram emot men då betalar ni ut en vecka tidigare i stället varför??????
  Kent Ernstsson

  Ken Ernstsson
 • Hej Ken!

  Tack för att du hör av dig. Utbetalningen sker inte den allra sista torsdagen i månaden utan i slutet av månaden. Det finns en lista på vår hemsida där alla utbetalningsdatum finns.

  Utbetalningsdatum

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej
  Det står att jag ska få utbetalt 21/11
  Men jag har inte fått någon utbetalning.
  Cecilia
 • Hej Cecilia!

  Tack för att du hör av dig.
  Här på forumet kan vi endast svara på allmänna frågor så för att du ska få hjälp är det bäst att du ringer till oss eller skickar in en fråga via Mina sidor.

  Telefonnummer 0771-25 80 00 vardagar mellan klockan 9.00-15.00.

  Mina sidor

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • hej
  hur många månader är 300 ersätning dagar ?
  och räknar ni lördagar och söndagar med 300 ersäatning dagar ?
  Mohamad
 • Hej Mohamad!

  Tack för att du hör av dig. Det går inte att säga exakt hur många månader 300 ersättningsdagar räcker till då det beror på hur mycket du varit arbetslös.
  Om du har varit arbetslös varje dag utan att arbeta någonting så räcker de i ca 13-14 månader.
  Du kan endast få ersättning måndag - fredag, inte lördagar och söndagar.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej jag har precis ansökt om a-kassa hos er och har lämnat in information och arbetsgivarintyg. Jag undrar hur lång tid det tar innan man får veta om och hur mycket man kommer att få?


  Mikaela
 • Hej Mikaela!

  Tack för att du hör av dig. Just nu har vi en handläggningstid på ungefär 30 dagar. Om du går in på Mina sidor på vår hemsida så kan du följe ditt ärende och se om du behöver skicka in några fler intyg. Du kan även skicka meddelanden direkt till handläggarna.

  Mina sidor

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej hur långt ska man vänta på sina pengar jag har sökt min a-kasa från 6 april har inte fåt pengar kommer jag få får dom månader pengar april ovh maj eller Mvh:Katarzyna
  Katarzyna Ogorzatek
 • Hej Katarzyna!

  Tack för din fråga. Här på forumet kan vi endast svara på allmänna frågor. För att du ska få svar på hur det går i just ditt ärende är det bäst att du ringer till oss eller skickar in din fråga via Mina sidor.

  Telefonnummer 0771-25 80 00 vardagar mellan klockan 9.00-12.00.

  Mina sidor

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej,hade inte kommunals a-kassa utbetalning en gång i veckan förrut,så som transport har?När ändrade på det isåfall och varför?
  Camilla
 • Hej Camilla!

  Vi har, så vitt jag vet, alltid haft våra utbetalningar månadsvis. Vi gjorde en medlemsundersökning för 2 år sedan där vi undersökte om våra medlemmar var intresserade av att få veckoutbetalningar men en stor majoritet ville fortsätta få sin utbetalning 1 gång per månad.

  Hoppas det besvarar din fråga!

  Vänliga hälsningar
  Mats, Kommunals a-kassa
  Mats
 • Varför får man ingen återkoppling på de meddelanden som man lämnar via mina sidor. Jag har skickat meddelanden för flera veckor sedan om att ett av formulären är inskickad men att en kopia av det formuläret ligger kvar och väntar på att bli gjort. Det känns som om att inget görs av min ansökan om ersättning, förens alla intyg är inskickade, fast dem redan är inskickade. Har ringt tidigare men fick svaret att bara skriva meddelande i mina sidor. Just nu känner jag att ekonomin krashar snart.
  /Kristina
  Kristina
 • Hej Kristina,

  Tack för din fråga.
  I detta forum kan vi bara svara på generella frågor kring försäkringen och a-kassan. För att du ska kunna få hjälp behöver vi att du kontaktar oss via telefon. Du når oss på 0771-25 80 00.

  Med vänliga hälsningar,
  Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.