Hur ofta ska jag tidrapportera?

Hej!

Det står att man ska tidsrapportera veckovis, betyder det att man ska sätta sig och rapportera exempelvis varje söndag, eller ska man rapportera en gång i månaden där man fyller i vilka veckor man vill ha ersättning för?

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  Tack för din fråga. Du bestämmer själv hur ofta du skickar in dina tidrapporter men vi rekommenderar att du gör det varje vecka - det kan vara svårt att göra det månadsvis och då komma ihåg vad man har gjort varje vecka!

  Tidrapporterna behöver vi från dig senast måndagen innan vi gör vår utbetalning för att du ska få din a-kassa. Utbetalning gör vi en gång per månad och då betalar vi ut de tidrapporter som finns inne. På vår hemsida hittar du datum när vi måste få in din tidrapport och när vi gör våra utbetalningar.

  I tidrapporten fyller du i om du varit arbetslös, arbetat eller på något sätt varit hindrad från att söka arbete. Är du osäker på hur du fyller i din tidrapport har vi en bra guide på vår hemsida och du är självklart också välkommen att ringa oss om du behöver hjälp.

  Du når oss på 0771-25 80 00 på vardagar mellan klockan 09.00-15.00.

  Jag hoppas att mitt svar hjälpte dig!

  Med vänlig hälsning,
  Stefanie
  Stefanie
 • Hej Jag vet inte varför Jag kan inte kickat Tidrapporterna vakan 18 och 19 , 20 , 21    
  Vad måste Göra
  Mvh amin
  Amin
 • Hej Ahmin!
  Tack för ditt meddelande.
  Får du ett felmeddelande om cookies vid signering av tidrapporter i den senaste versionen av webbläsaren Safari? På vår hemsida finns mer information hur du gör för att kunna signera dina tidrapporter.

  Hur du signerar dina tidrapporter om du har Safari

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej! Om man är arbetslös på heltid, ska man då tidsrapportera det då?
  Rita
 • Hej Rita!

  Tack för din fråga. Om du söker ersättning ska du alltid tidrapportera. Du fyller i om du haft något hinder att arbeta, t.ex. sjukdom, eller om du är helt arbetslös.
  Om du inte skickar in några tidrapporter kan du inte få någon ersättning.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.