Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur långa handläggningstider har ni?

Hej!

Jag undrar hur lång tid det tar för er att handlägga mitt ärende, så att jag kan få mina pengar?Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Vår handläggningstid är ungefär 4 veckor, men hur lång tid just ditt ärende tar att handlägga beror på olika faktorer. Saknar vi till exempel handlingar vi behöver, eller om du har skickat in fel uppgifter, kan det ta längre tid än så.

  I sådana fall dröjer det innan vi kan ta ett beslut i ditt ärende och därmed kan din utbetalning komma senare än 4 veckor.

  Med vänlig hälsning
  Stefanie

  Stefanie
 • hej!
  jag har jobbat en hell år men är registrerad på A kassa bara för 6 månader sedan. får jag ersättning från A kassa eller inte?
  hanan
 • Hej!
  Ja du kan få a-kassa, om du jobbat sex månader med minst 80 timmar varje månad så har du rätt till a-kassa. Men din a-kassa kommer inte ge så mycket pengar. För att få mer pengar behöver du jobba minst ett år heltid.


  Vänliga hälsningar
  Yesinde
  Yesinde
 • Hej,

  Jag har begärt en omprövning för 3 månader sedan, men inte fått svar än. Hur lång tid tar det att få beslut? Finns det en tidsgräns för när jag får ett svar eller kan det ta hur lång tid som helst?

  Med vänlig hälsning

  Agnes


  Agnes
 • Hej Agnes!

  Tack för ditt meddelande. Här på frågeforumet kan vi bara svara på allmänna frågor så jag kan tyvärr inte se hur det ligger till med din omprövning.

  Kontakta oss på Mina sidor eller ring till oss på telefonnummer 0771-25 80 00 så kan vi hjälpa dig.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia

  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.