Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur långa handläggningstider har ni?

Hej!

Jag undrar hur lång tid det tar för er att handlägga mitt ärende, så att jag kan få mina pengar?Medlemsservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Vår handläggningstid är ungefär 4 veckor, men hur lång tid just ditt ärende tar att handlägga beror på olika faktorer. Saknar vi till exempel handlingar vi behöver, eller om du har skickat in fel uppgifter, kan det ta längre tid än så.

  I sådana fall dröjer det innan vi kan ta ett beslut i ditt ärende och därmed kan din utbetalning komma senare än 4 veckor.

  Med vänlig hälsning
  Stefanie

  Stefanie
 • hej!
  jag har jobbat en hell år men är registrerad på A kassa bara för 6 månader sedan. får jag ersättning från A kassa eller inte?
  hanan
 • Hej!
  Ja du kan få a-kassa, om du jobbat sex månader med minst 80 timmar varje månad så har du rätt till a-kassa. Men din a-kassa kommer inte ge så mycket pengar. För att få mer pengar behöver du jobba minst ett år heltid.


  Vänliga hälsningar
  Yesinde
  Yesinde
 • Hej,

  Jag har begärt en omprövning för 3 månader sedan, men inte fått svar än. Hur lång tid tar det att få beslut? Finns det en tidsgräns för när jag får ett svar eller kan det ta hur lång tid som helst?

  Med vänlig hälsning

  Agnes


  Agnes
 • Hej Agnes!

  Tack för ditt meddelande. Här på frågeforumet kan vi bara svara på allmänna frågor så jag kan tyvärr inte se hur det ligger till med din omprövning.

  Kontakta oss på Mina sidor eller ring till oss på telefonnummer 0771-25 80 00 så kan vi hjälpa dig.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia

  Cecilia
 • Hej!  
  jag ansökte för att bli medlem i kommunal a-kassa för en vecka sedan, och jag undrar jag hur längre behöver åtgärder.
  Eman Abu Samra
 • Hej Eman!

  Tack för att du hör av dig. Om du undrar över om din ansökan är klar så måste du kontakta oss per telefon eller mejl. Här på forumet kan vi endast svara på allmänna frågor.

  Du når oss på telefonnummer 0771-25 80 00 mellan klockan 9.00-15.00, (i dag till och med 12.00). DU kan även mejla på adress  akassan.medlem@kommunal.se.

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia
 • Hej!

  Hur kommer det sig att det tar 6-8 veckor för er att titta på mitt "ärende" om jag redan har beviljats ersättning? Varför tar det 6-8 veckor att ta ut dagar som jag redan har rätt till? Jag har inte råd att vänta så länge på en inkomst? (Följande har ni sagt på telefon.).
  Veronika Povare
 • Hej Veronika!

  Tack för att du hör av dig och för din feedback. Vi påbörjar ärenden i turordning, det vill säga efter det datum vi fått in handlingar från dig. Alla ansökningar behandlas lika.
  På vår hemsida kan du se vilket datum vi handlägger på. (Det står lite längre ned på sidan till höger).

  Med vänlig hälsning
  Cecilia
  Cecilia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.